dijous, 10 de novembre del 2011


Sinopsis:

En Haruaki Yachi és un estudiant de secundària que sempre ha sigut naturalment resistent a les malediccions. La història comença quan rep un cub negre i pesant del seu pare que es troba a l'estranger. El seu pare, en Honatsu, li acostuma a enviar objectes maleïts anomenats "Worse" perquè trenqui les malediccions i els converteixi en objectes lliures de culpa. El mateix dia per la nit, en Haruaki es troba amb una noia de cabells platejats que es fa dir Fear, dient-li que es la personificació d'aquell cub. A partir d'aquí, Fear intentarà lliurar-se de la maledicció amb l'ajuda d'en Haruaki.

Opinions:

Si bé no ha de ser una serie de l'agrat de tots, sí té elements que la converteixen en una serie potencialment bona i entretinguda, i una trama argumental que barreja la comèdia, l'acció i alguns elements ecchi sense masses excessos. El que si que compta és amb un argument una mica tòpic, però s'esmorteeix mínimament un cop passat el primer episodi.

Ara que això no deixa de ser una opinió; ja sabeu que contra gustos... Gràcies per llegir! Comenteu, postegeu i discutiu les vostres opinions sobre la serie a la secció de comentaris.


Descarregar opening Ccube Endless Story

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada