diumenge, 27 de novembre del 2011

Steins;Gate



Ara donem un cop d'ull a una sèrie de la temporada passada.

STEINS;GATE

Steins;Gate va d'un grup d'amics que han transformat el seu microones en un dispositiu que pot enviar missatges de text al passat. A mesura que es realitzen experiments diferents, una organització anomenada SERN, que ha estat fent la seva pròpia investigació sobre els viatges en el temps, els segueix la pista. Ara els personatges han de trobar una manera d'evitar ser capturats per ells.

Bé, què puc dir? Dels millors que he vist en molt de temps. Senzillament genial. En cap moment me n'he enpenedit d'haver-la vist fins al final. L'he disfrutada immensament, i per diverses raons: cada personatge té la seva personalitat molt ben definida, a més de tenir una història de fons ben desenvolupada; l'argument està molt ben trobat i desenvolupat ja que no deixa cap pregunta sense resposta; el tema de les màquines del temps i l'efecte papallona li dóna un toc futurista genial i compta amb un final tancat de l'agrat de molts. Si bé l'animació podria ser millorable, és una nimietat en comparació a les parts bones de què disfruta la sèrie.
L'Okabe és el millor personatge masculí que he vist mai, éssent el perfecte exemple del personatge que fa l'acció, no l'acció que fa el personatge. Comet errors que tenen les seves conseqüències, i pateix a causa d'aquestes. Steins;Gate no sería el mateix sense ell.
Comèdia, drama, ciència ficció, romanç... Tot això barrejat amb una profunditat centrada en el personatge de l'Okarin fa que la sèrie mereixi ser posada com la millor de l'any, segons el meu parer.

Pels fans de la sèrie, que sapigueu que una pel·lícula de Steins;Gate, anunciada al final de l'episodi 24, s'estrenarà el pròxim any 2012 i es basarà en un argument diferent al de l'anime.

Una història sobre el temps mateix, el destí, i aquella persona que va ser capaç d'enfrontar-lo... i vènce'l.

Deixa la teva opinió a la secció de comentaris.

2 comentaris:

  1. Genial, simplement molt bona. Us aconsello que la mireu perque es passa una molt bona estona disfrutat del gran argument de la serie. Com molt bé deia Suntzu es molt bona. Molt aconsellable per als que comencem en aquest mon de l'anime.

    ResponElimina